Froq, de Mac database client van uw keuze, is bijgewerkt met verschillende updates en toevoeging van ondersteuning voor Mac OS X 10.7 (Lion). Het is geadviseerd Froq nu bij te werken, zodat u straks soepel kunt upgraden naar Lion.

Updates

Naast wat stabiliteits verbeteringen, is het Quickfilter bijgewerkt om enkele database configuraties beter te ondersteunen. Met name moderne versies van Postgres accepteerden alle filters niet.

De Sql opmaak functie (in het Sql menu) is bijgewerkt om uw Sql documenten beter op te maken, naast kleine verbeteringen is ondersteuning voor 'join' en 'connect-by' opdrachten toegevoegt. Als laatste is de tabbalk bijgewerkt om het slepen van niet actieve tabs mogelijk te maken.

Er waren enkele problemen met het openen van documenten bij het herstarten van het programma in Mac OS X 10.7 (Lion), deze problemen zijn verholpen. Het wordt ten zeerste aanbevolen Froq naar deze versie bij te werken.

Lion ondersteuning en Java

De eerste keer dat u Froq opent op Mac OS X 10.7 (Lion), kan het zijn dat het besturingssysteem vraagt om voor u een Java omgeving te downloaden en te installeren. Het is aan te bevelen dit te doen, gezien Froq een Java omgeving nodig heeft om te functioneren.

Download

Klik hier om Froq 2.3.1 te downloaden.
Voor andere versies en release info, zie de Froq download pagina.

 
Social netwerk onderdelen uitgeschakeld

Sommige 'Social netwerk' functionaliteit op deze website is uitgeschakeld. Om te zien welke items zijn uitgeschakeld en deze eventueel weer in te schakelen klikt u hier: Cookie instellingen.

Social netwerk functies op deze site zijn uitgeschakeld voor uw privacy. Klik hier voor meer info