Alvorens uw persoonlijke ondersteuning vraagt, bestaat er misschien een manier voor uw, om sneller een antwoord op uw vragen te krijgen.

Sommige Colourful Apps software heeft zijn eigen Help documentatie gebundeld bij het programma. Sommige producten hebben een ondersteuningspagina op deze site.

Controleer deze site voor meer informatie over uw probleem.

Gebundelde Help Documentatie

WeatherDock, Froq en Photo Desktop 2 komen met gebundelde help documentatie. Open het programma en klik op Help in de menu-balk om het help boek te vinden.

Het kleine menu-item (naast de klok) dat bij WeatherDock komt biedt u ook directe toegang tot de Help documentatie. Gebruik het menu-item (naast de klok) dat bij Photo Desktop komt om de Editor te openen. De Photo Desktop Help documentatie is beschikbaar vanuit de Photo Desktop Editor.

Ondersteuningspagina's

Enkele groter projecten hebben hun eigen ondersteuningspagina's op deze site. Klik op de links hieronder om er direct heen te gaan:

Twitter

Degene geïnteresseerd in het volgen van de ontwikkelingen en product aankondigingen, kunnen ons volgen op Twitter: www.twitter.com/ColourfulApps

Facebook

Vind je ons leuk ?, volg ons dan op Facebook: www.facebook.com/ColourfulApps

Nog steeds geen geluk ?

Dan kunt u via email contact opnemen, stuur een bericht naar support@colourful-apps.com.