Na grondige overweging, heb ik besloten om geen nieuwe versie van WeatherDock uit te brengen. Terwijl WeatherDock 3 een leuk programma begon te worden, was het zeer spijtig dat er geen redelijk prijskaartje aan gehangen kon worden.

Omdat Colourful Apps een klein bedrijf is met slechts een beperkte foot-print, zou het louter een levensvatbaar applicatie worden indien het een relatief hoge prijs droeg. Het creëren van een advertentie-gebaseerd alternatief is niet iets wat ik wenselijk vind.

Toen WeatherDock voor het eerst in 2004 het daglicht zag, was het slechts een van de weinige weer applicaties, dat een unieke ervaring op uw Mac-desktop bracht. In de huidige wereld zijn er vele andere goede alternatieven, de meeste van hen gratis. Voortzetting van de WeatherDock traditie zou alleen zin hebben als een gratis of goedkope toepassing.

Het is tijd om afscheid te nemen van WeatherDock. Maar niet zonder een ieder te bedanken WeatherDock heeft gesteund sinds 2004.

Veel dank gaat ook uit naar de volgende personen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van WeatherDock: Jari Lammi, Marc Sales, Michael Jiang, Preben Nielsen, Corentin Cras-Méneur & Josy Rochaud, Pierino Donati, Henryk Richter, Theodore Bartsas.


Met vriendelijke groet,

Alwin Troost
Colourful Apps

 
Social netwerk onderdelen uitgeschakeld

Sommige 'Social netwerk' functionaliteit op deze website is uitgeschakeld. Om te zien welke items zijn uitgeschakeld en deze eventueel weer in te schakelen klikt u hier: Cookie instellingen.

Social netwerk functies op deze site zijn uitgeschakeld voor uw privacy. Klik hier voor meer info